İnstagram’da Paylaştığım Fotoğraflar Siliniyor

  • Ana Sayfa / İnstagram / İnstagram’da Paylaştığım Fotoğraflar…

İnstagram’da Paylaştığım Fotoğraflar Siliniyor

Son zamanlarda en çok konuşulan sorunlar arasında İnstagram’da paylaştığım fotoğraflar siliniyor üstelik bunun için ben yanlış bir şey yapmadığıma inanıyorum. Peki, bunun nedeni nedir, İnstagram fotoğraflarım neden silinir?

İstediğiniz her anın resim ya da video paylaşımına izin veren İnstagramla ilgili bu şikayetler artmış durumda insanlar paylaştıkları bir resmin 1–2 saniye sonrasında silindiğini söylüyorlar. Bu durum siz farkında olmadan yapmış olduğunuz hesabınıza izin verdiğiniz uygulamalarla alakalı olarak karşılaştığınız bir konudur. Ancak şöyle de şikayet olabiliyor ben hiçbir şekilde hiçbir uygulamaya izin vermedim.

Aslına bakarsanız işin boyutunu şu şekilde özetleyebiliriz. Siz eğer ki başkasına ait olmayan yani kendi özgün fotoğraflarınızı kullanıyor ve şikayet almıyorsanız İnstagram sizin resimlerinizi asla silmeyecektir. Bu kolay kolay mümkün olmayan bir şeydir.  Aşağıda bu hatayı almanız halinde uygulamanız gereken yöntemi kısaca anlatalım istedik.

İnstagram fotoğraflarım siliniyor hatası!

Eğer ki paylaştığınız resim anında silinmiş ve artık o resme ulaşamıyorsanız o zaman büyük bir ihtimalle resim şikayet edilmiştir. Çünkü İnstagram eğer ki bir resim başkaları tarafından fazla şikayet alırsa direk olarak silecektir. Ancak resimle ilgili şikayet oluşmuş fakat bu sebepsiz bir şikayet ise o zaman yapacağınız işlemde basit.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi İnstagram kullanımına izin vermiş olduğunuz uygulamaların tamamını iptal etmeniz gerekiyor. Çünkü bu uygulamalar siz istemediğiniz ve haberiniz olmadığı zamanlarda da bağlanmaya çalışırlar.

İnstagram’da Paylaştığım Fotoğraflar Siliniyor

Bu yöntemi gerçekleştirebilmek için ise aşağıdaki adımları takip edin.

İnstagram’ı açıp hesabınıza giriyorsunuz.

Profil düğmesine basıp girin

Ayarlar düğmesine basın

İzinli uygulamalar

İzin verdiğiniz tüm uygulamaları buradan kaldırabilirsiniz.

Yukarıdaki yolu izlediğiniz zaman bu şekilde izinleri kaldırmış olursunuz ve paylaştığınız resimlerde silinmeyecektir.

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir